top of page

“On kirjoitettu:

 

Älä häiritse tulen, jään äläkä salamain rauhaa, jottei jumalten kesken nouse tuhoa tuova epäsopu. 

 

Silloin on maa muuttuva tuhkaksi.

 

100 000 vuotta sitten maailma ajautui epätasapainoon. 

 

Ihmisiksi kutsutut olennot alistivat ja orjuuttivat hirviöitä pakottaen nämä kääntymään toisiaan vastaan, ottelemaan lapsiensa ja vanhempiensa kanssa kansanjoukkojen viihdykkeeksi.

 

Ihmisten ahneus ja vallanhimo oli kyltymätöntä. Mikään verenvuodatus ei ollut näille tarpeeksi, mikään ennusmerkki tai varoitus ei riittänyt käännyttämään näitä pois väkivallan ja tuhon polulta.

 

Lopulta tuo polku johti heidät siihen ainoaan päämäärään johon punaiseksi värjätty tie voi viedä.

 

Loppuun.

 

Ihmiskunnan, legendojen ja sen aikaisen maailman loppuun.”


 

 

Lapsuuden kulttiklassikon Pokemonin innoittama Pocket live-roolipeli saagamme ensimmäinen osa sijoittuu Kanton alueelle 100 000 vuoden päähän tulevaisuuteen niistä ajoista kun Ash Ketchumin ja tämän ystävien seikkailu alkoi Pallet Townista.

 

Sukella kanssamme evoluution myötä humanoideiksi kehittyneiden 151 ensimmäisen pokemonin maailmaan, jossa täydellisen utopian loputtomia hymyjä ja tarkkaan jokaiselle suunniteltua, keinotekoista elämää pakenevat yksilöt lyöttäytyvät yhteen Pocket Pit-nimisellä klubilla. 

 

Häkkitappelijat ottavat mittaa toisistaan rahan liikkuessa vedonlyöntien säestyksellä taskusta taskuun ja sponsoreina toimivat mafiosot kaatavat vielä yhden lasillisen viiniä yleisön hurratessa vapauden ja adrenaliinin hurmassa. Merten aarteenmetsästäjinä tunnettu joukko esittelee toinen toistaan upeampia aarteita kiinnostuneille ostajille ja useassa pöydässä kuuluu arvuuteltavan kapinallisjoukko “Halkeaman” todellista henkilöllisyyttä.

 

Salaisuuksien, tappelemisen, juhlimisen ja juonimisen lisäksi pelin kantavina teemoina toimivat lojaalius, perhesuhteet, rakkaus, sukupolvelta toiselle periytyvät arvet sekä ennen kaikkea kysymys:

 

 

 

Millaisessa maailmassa sinä haluaisit jälkipolvesi kasvavan?


 

Pocket-pelit sisältävät huomattavan määrän siloittelemattoman vaikeita, jopa inho-realistisia ja ahdistavia aiheita, eikä peliä missään nimessä suositella alle 18-vuotiaille.

bottom of page